lördag 21 februari 2009

Snöoväder utanför

Det är ett hiskeligt snöoväder utanför. Jag hoppas verkligen inte att strömmen kommer gå. Den har ju en tendens att göra det när man bor så här på landet. Här bryr man sig inte om att plocka ner el-ledningarna som hänger i luften. Vi fick information på posten om att dessa skulle grävas ner (som de gjorts i övriga landet), detta skulle ske innan slutet på det år som var för fleera år sedan. Nu ska de tydligen få hänga kvar. De ensamma stackarna. De sista av sin sort. Och vi, vi kommer få strömavbrott så fort det blåser och snöar för mycket. Och alltid, alltid kommer dessa oväder när det är något intressant, roligt, viktigt, livsavgörande på TV. Som ikväll, då det lilvsavgörande programmet: MELODIFESTIVALEN, kommer. Om strömmen försvinner kommer jag ju inte hänga med i nöjesvärlden. Gud förbjude!

Nu skulle min tvååriga son säga "tyst!", han har precis lärt sig att säga detta och förstår mycket väl innebörden. Pratar man, så kommer det bestämt från hans sida "tyst!" Med andra ord gäller det att inte babbla på för mycket.

Go Melodifestivalen! Kanske kommer jag att få höra 50% av de bidrag som deltar. Minsta pojken kommer förmodligen dra igång sitt kolikskrik lagom till det att programmet startar.