torsdag 15 mars 2012

DAGENS LISTA:

Dagens humör: Ganska glatt och lättsamt faktiskt. Pratade med fina Sofia på Ica och kända att jag längtar efter mina goda vänner, efter socialt umgänge. Jag tror att jag får ställa till med en gathering snart. Har även fått en del roliga mail idag och känner litegranna att jag tar mig tusan gör succé snart.

Dagens hälsocheck: Frisk!

Dagens borde: Dammsugit! Något som jag borde ha gjort för en vecka sen, ungefär. Men med en sop och en skyffel kommer man långt faktiskt.

Dagens outfit: Svarta harembyxor, grönt linne och vit GOS-tröja.

Dagens planer: Var att starta dagen med Vakna med the voice och sedan se ett avsnitt med Once upon a time, sova någon extra timme och sedan maila ett gäng personer, tvätta några maskiner tvätt och att helg-handla. Allt har jag hunnit med. Känns gött!

Dagens fundering: Mår jag bra, bättre? Mår jag tillräckligt bra? Och behöver vi vara rädda för vargen/vargarna som smyger omkring här i skogarna? Är vargar farliga? Kan vi släppa ut barnen och låta dem leka ensamma på tomten (vi bor ju precis vid skogen)? Och vågar vi gå skogspromenader?

Dagens beroende: Snus och Coca Cola och att elda i kaminen.

Dagens längtan: Att få en stor kyss av Dalle när han kommer hem från jobbet och att få berätta om alla roliga mail (jag har fått båda delarna).

Dagens lektyr:

Buffé-tidningen från Ica. Blev sugen på deras Lyxiga ostpajer! Tror jag ska lyxa till det för mig och Dalle när vi är barnfria nästa gång.

En ganska lyckad dag ur mitt perspektiv.

Hur har er dag varit?

Kom ihåg! Snart är det helg...