onsdag 25 januari 2012

WHAT?!? "AMMANDE KVINNA BAKOM RATTEN"

"SKARA. En kvinna ska ha kört bil ammande sitt lilla barn när hon rände in i en tankbil på E 20 utanför Skara på onsdagen. I bilen fanns ytterligare två barn. Alla fyra fördes till Kärnsjukhuset i Skövde men de hade alla klarat olyckan bra.

– Obetydliga skador, var beskedet från Skövde Kärnsjukhus. Alla har får åka hem igen.

Uppgifterna om amning kommer från poliser på olycksplatsen. Olyckan ska nu utredas."
(Aftonbladet.se)

Nej men va?!?!

Är det på riktigt?

En mamma som på fullaste allvar körde bli samtidigt som hon ammade sin bebis?

Okej! Låt oss tänka oss in i situationen som kanske uppstod:

Mamman kommer körandes i bilen med de tre barnen. Bebisen har kanske skrikit länge nu. Den var kanske utom sig av hunger och skrek så att mammans hjärta och hjärna höll på att sprängas i bitar.

Hon kanske tänker Vad kan egentligen hända? Så hon knäpper loss sin bebis och lägger den till det bara bröstet. Hon ser på hur barnet glupskt suger tag om bröstvårtan och sedan tystnar direkt när den känner mjölken komma. Mamman slappnar av och pustar ut, tittar upp på vägen igen och upptäcker då tankbilen framför dem, men då är det redan för sent för att bromsa.

Ja så kan det ju ha gått till och NEJ!! Stanna bilen på närmsta avfart för tusan och vräk inte fram den läckande tutten förrän bilen står still.


Jag ser också framför mig hur mamman kanske rycker och drar i sin amningsbh. Får upp den och vecklar ut tutten och bara behöver luta sig lite åt sidan för att kunna stoppa in bröstvårtan på bebisen som sitter i sitt babyskydd på passagerarsidan. Jag menar har man nu haft "lyxen" att tilldelas hängpattar size en och en halv meter så är det väl klart att man kan tycka att Äh! Det är väl klart att jag kan räcka ungen bröstet när jag sitter och kör. Jag brukar ju prata i mobiltelefon. Det här kan väl inte vara värre?!

Åh men jo snälla kvinna... Jo det är det!!


Hur tror ni att det gick till??

Hur? Jag skulle så hemskt gärna vilja veta vad den här kvinnan tänkte när hon ammade sitt barn körandes i sin bil.