tisdag 10 januari 2012

SKOTORK

Vad är det för något??

Torkskåp!!

Torktumlare!!

Men skotork??

Jag googlar så klart direkt.

(Från Jula)

Aha!! Där ser man!

Ja en sådan SKULLE vi ha.

Kanske skulle ta vägen förbi Jula när vi ändå åker till Ikea?!

Eller vad säger du Dalle?


MEDICINER - APOTEK - IKEA

Idag är en sån där dag då det roligaste som har hänt var när jag på Apoteket upptäckte att jag fick 75% "rabatt" på lillpojkens mediciner (högkostnadsskyddet).

Istället för att få betala en si så där 700:- så kom jag undan med att betala bara 113:-

Jo jag tackar!!

Jag skulle ha passat på att tömt hela deras lager på medikamenter, när jag ändå hade fått komma fram till kassan, efter en halvtimmes väntetid.

"Bara två nummer före" jo det går säkert fort, mhmm!! NOT!

Jag skulle bunkrat upp ett lager här hemma (om det hade varit möjligt), med tanke på att de har höjt högkostnadsskyddet. Så att det ska ta ännu längre tid innan man börjar få en viss procents rabatt på de receptbelagda medicinerna.

För det är ju rättvist...

Klart det ska vara dyrt med livslånga sjukdomar.

Klart!

Annars har jag bara tvättat en maskin tvätt idag och torktumlat två (jo jag hann inte riktigt få torrt den sista maskinen tvätt igår kväll).

Jag har återigen svurit över att äldsta sonens kängor fortfarande inte är helt torra, men han fick ha på sig dem till dagis idag ändå (stackars barn!! Tur man har en fin vän som tänker avvara ett par vinterkängor åt vår arma son. Kyss på dig!!). Eller vad då stackars barn!!! Han klagade inte när varje känga vägde 20 kilo plus i rent iskallt vatten. Tror inte ens att han känner av att det finns lite fukt kvar i sulan nu.

Och sen så sänder jag en bön åt högre makter att barnen håller sig pigga och friska tills på lördag. För då har jag lyckats övertala Dalle att vi ska åka till Ikea (och eftersom jag hoppas så väldans så kommer båda barnen ligga i 40 graders feber lagom till fredag kväll).

Fram tills dess drömmer jag mig bort på deras hemsida och skriver långa listor på allt som jag vill köpa (NEJNEJNEJ Dalle jag lovar att de inte är så långa. Det kommer INTE bli hiskeligt dyrt. Jag lovar och svär! Inte långa! Inte dyrt! Vi ska INTE vara borta i flera timmar! Jag lovar dig. Listorna är bara lite långa och det kommer bara bli lite dyrt. Men du vet väl att jag älskar dig).