onsdag 17 november 2010

Spara, sälja, slänga???

Men vad är det här för ett fantastiskt program på Tv4+

"Sälj eller släng" med Lulu Carter (hon från Äntligen Hemma).


Ett inredningsprogram där Lulu Carter tar sig an familjer som samlar på sig och sparar alla prylar och möbler de inhandlat genom åren.

Det här är ju ett program gjort för mig som sparar, eh sparar, ja inte allt kanske. Men som sparar och slänger istället för att sälja.

Nu ska jag låta Lulu lära mig vad jag kan sälja istället för att elda upp på påskbrasan varje år.

Fast det är klart!
Med bröderna Bus härjandes i hushållet blir det ju kanske inte så mycket hela prylar kvar åt försäljning.

Fan också!

Spärr på allt?

Anonym skriver:
"Borde det inte var en självklarhet att man inte målar på ett bord!??

Visst, ett misstag när föräldrarna tittar bort kan ju alltid ske... Men det låter snarare som ni (Din man) tyckte det va helt okay???"

Svar:
"Jo vi mer eller mindre uppmuntrar barnen till att måla precis där de känner för. Därav mitt "lyckliga" inlägg om permanent röd färg på vardagsrumsbordet.

NEJ! Självklart tycker vi INTE att det är okej att måla på det förbannade bordet. Vem som gett barnen penna är en ett frågetecken? Dalle förnekar och om han tycker att det är okej för barnen att måla där så ska jag ta av hans veckopeng och köpa ett nytt vardagsrumsbord.

Om de målar när vi vänder ryggen till? Ja naturligtvis! Om de hämtar fram pennor när vi vänder ryggen till? Ja naturligtvis! Om vi borde sätta lås på varenda låda/skåp i huset??? Eh ska man behöva det egentligen? Huvudsaken är väl att de inte kommer åt sådant som de kan skada sig på. Eller ska man verkligen behöva sätta spärr på ALLT?"