NU SKA NI FÅ RECEPTET PÅ EN KAKA SOM ÄR SÅ GOD ATT KLOCKORNA STANNAR:
KONRADS LJUSA KÄRLEKSMUMS:
(Utan mjölk, ägg, baljväxter och mjöl.)
Ingredienser:
4 dl Semper Fin Mix
3 dl Socker
3 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
50 g Mjölkfritt margarin (Mildas mjölkfria)
Glasyr:
3 dl Florsocker
ca. 1/2 dl Vatten
ca. 50 g smält Mjölkfritt margarin (Mildas mjölkfria)
4 dl Semper Fin Mix
3 dl Socker
3 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
50 g Mjölkfritt margarin (Mildas mjölkfria)
Glasyr:
3 dl Florsocker
ca. 1/2 dl Vatten
ca. 50 g smält Mjölkfritt margarin (Mildas mjölkfria)
Blanda ihop alla ingredienser för smeten.
Häll smeten i en smörad (återigen mjölkfritt margarin) och bröad form (vi använder Moilas glutenfree Breadcrumbs), ca. 20x30 cm stor.
Grädda i 175 grader i ca. 20 min.
Blanda ihop ingredienserna för glasyren och bred den över en ljummen kaka och strö över massvis med kokos (eller strössel) innan glasyren stelnar.
Ät och njut!!