söndag 28 augusti 2011

KONRADS LJUSA KÄRLEKSMUMS:

NU SKA NI FÅ RECEPTET PÅ EN KAKA SOM ÄR SÅ GOD ATT KLOCKORNA STANNAR:



KONRADS LJUSA KÄRLEKSMUMS:

(Utan mjölk, ägg, baljväxter och mjöl.)

Ingredienser:
4 dl Semper Fin Mix
3 dl Socker
3 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
50 g Mjölkfritt margarin (Mildas mjölkfria)

Glasyr:
3 dl Florsocker
ca. 1/2 dl Vatten
ca. 50 g smält Mjölkfritt margarin (Mildas mjölkfria)
Kokos

Blanda ihop alla ingredienser för smeten.
Häll smeten i en smörad (återigen mjölkfritt margarin) och bröad form (vi använder Moilas glutenfree Breadcrumbs), ca. 20x30 cm stor.
Grädda i 175 grader i ca. 20 min.

Blanda ihop ingredienserna för glasyren och bred den över en ljummen kaka och strö över massvis med kokos (eller strössel) innan glasyren stelnar.


Ät och njut!!

1 kommentar:

  1. Ser väldigt mumsig ut. Den ska jag testa att göra.

    SvaraRadera