NU SKA NI FÅ RECEPTET PÅ EN KAKA SOM ÄR SÅ GOD ATT KLOCKORNA STANNAR:
KONRADS LJUSA KÄRLEKSMUMS:
(Utan mjölk, ägg, baljväxter och mjöl.)
Ingredienser:
4 dl Semper Fin Mix
3 dl Socker
3 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
50 g Mjölkfritt margarin (Mildas mjölkfria)
Glasyr:
3 dl Florsocker
ca. 1/2 dl Vatten
ca. 50 g smält Mjölkfritt margarin (Mildas mjölkfria)
4 dl Semper Fin Mix
3 dl Socker
3 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
50 g Mjölkfritt margarin (Mildas mjölkfria)
Glasyr:
3 dl Florsocker
ca. 1/2 dl Vatten
ca. 50 g smält Mjölkfritt margarin (Mildas mjölkfria)
Blanda ihop alla ingredienser för smeten.
Häll smeten i en smörad (återigen mjölkfritt margarin) och bröad form (vi använder Moilas glutenfree Breadcrumbs), ca. 20x30 cm stor.
Grädda i 175 grader i ca. 20 min.
Blanda ihop ingredienserna för glasyren och bred den över en ljummen kaka och strö över massvis med kokos (eller strössel) innan glasyren stelnar.
Ät och njut!!
Ser väldigt mumsig ut. Den ska jag testa att göra.
SvaraRadera