söndag 8 juli 2012

MORSOR PÅ STAN, TYP!

Vi var fem tvåbarnsmorsor som satt här hemma i vårt kaotiska kök och åt köttfärspaj och olika röror (ja bilden visar bara fyra morsor) igår kväll.

Jag drack drinkar, till och början med och slutligen groggar. Om det är någon egentlig skillnad det vet jag inte? Jag får en känsla av att det handlar om sättet man intar den alkoholhaltiga drycken. I början, i fina glas. På slutet i en sportflaska från Dina Försäkringar.

Vi spelade hög musik och grisen visste inte riktigt vart hon skulle placera sin arma stackars griskropp. Mammor som får alkohol i blodet är inte att leka med. Och tjuvrökas ska det göra, men ingen gris fick följa med ut.

Men ut kom fem småbarnsmorsor. Ut på nattklubb. Mitt ut i vimlet bland artonåringar i skyhöga klackar och shorts så korta att det såg ut som att de glömt att ta på sig byxorna innan de lämnat hemmet.

Ut på dansgolvet kom vi. I ballerinaskor. Eftersom det är bekvämast för fötterna när det ska dansas loss. Och som vi dansade. Om nu att stå och hoppa på stället, tillsammans i en ring, kan kallas för dans egentligen? Hoppahoppahoppa!!! ARMARNA UPP I LUFTEN.


Å herre du mildes tider... Jag får mjölksyra i armarna...

Jucka lite snyggt med höfterna!!!

Men hjälp vad jag fick ont i höften.

Ojojoj så mycket rök han sprutade ut nu, han DJ:n där uppe. 

Men var tog mina vänner vägen egentligen? 

Alltså jag ser verkligen  I N G E N T I N G. Jag måste hitta dem, var är de? Hjälp vad lamporna blinkar, jag måste blunda innan jag får ett epileptiskt anfall eller något i den stilen. Jag får nog sträcka fram armarna och leta mig fram efter dem. För tänk om röken skingrar sig och jag står och juckar mot en helt okänd bondes ben. 

Ja men se, nu fick mina händer kontakt med något. Något väldigt mjuk... och runt. Oj då! Jag står visst och klämmer på mina vänners bröst. Ja se tusan! Hejhej ja här kommer bara lilla jag.

Halv fyra var jag hemma i natt. Och klockan halv åtta ville grisen ha mat.

Jag är trött och jag är bakfull.

Cola och choklad har räddar min dag. Och det kan jag unna mig, för efter nattens extremt svettiga danspass så tjänade jag ihop si så där 8-900 kalorier. Och jag har nu, strax efter tio på kvällen endast förbrukat 49 av mina nästan 1500 kalorier.

PARTY ON!