lördag 9 juni 2012

TV-SPELANDE

Nu på eftermiddagen har jag och stora killen spelat Lego Star Wars tillsammans. Eller ja tillsammans och tillsammans. JAG har spelat och storkillen har suttit bredvid och hejat:

"Mamma du ägs! Du är bäst mamma! Du är den bästa mamman i hela världen! Mamma du är världsbäst på det här spelet."

"Mmm!! Tack baby!"

"Men mamma kalla mig inte för baby."

"Nähe! Okej..."

Jag ägs!!!

SHOPPING

Idag har jag och min äldste son gjort närmsta köpcenter osäkert med vår närvaro.

Skolavslutningskläder skulle inhandlas. Inte för att det var absolut tvunget, utan för att det helt enkelt är roligt. Och för att min fem och ett halvtåring växer likt ett... träd (?) och behöver uppdatera sommargarderoben lite.

Så hans outfit införskaffades från Kappahl.

Sedan så köpte jag mig min allra första hårborste. Ja alltså jag ägde en hårborste innan, men den fick jag av mamma någon gång för kanske tio-femton år sedan (kanske). Så när vi var på Ica Maxi och jag såg den spretiga rundborsten hänga där så fint så tänkte jag att: "Ja what the fuck! Why not liksom." Till saken hör den att min gamla borste ligger i badrumsskåpet, någonstans, underst och jag orkar inte böja mig ner och leta efter den. Nä alltså jag borstar faktiskt inte mitt hår särskilt ofta om jag ska vara ärlig. Jag blåser håret och det lägger sig så där lagom rufsigt, precis som jag vill ha det. Och skulle jag mot all förmodan vilja ha lite kontroll över svallet så använder jag mig av plattången.

Men nu har jag alltså en borste och nu ska här skaffas böljande hårsvall alá Hollywood.

Övrigt så köpte vi två pannband till sonen. Han som ska spara ut sitt hår precis som Lillasyster Idas fästman Anders har det.

Problemet är bara det att min pojk är långt ifrån så här långhårig. Rättare sagt fem år ifrån om man frågar Anders. Det enda som är långt på min sons hår är hans lugg och den hänger rätt ner i ögonen. Så nu! Bort med den och bak med hjälp av ett silvrigt och ett blått pannband.

Och nu finns det säkert någon av er som tycker att pojkar ska bannemej inte ha pannband. Men till er säger jag UP YOUR'S!!! Killar kan visst ha pannband. Och min pojk är riktigt cool i sina.