torsdag 26 mars 2009

Lite energi

Snälla gud. Om det nu är så, som vissa menar på att du faktiskt finns, så kan du la ta och ge mig lite energi.

För den tog slut här för en timme sen då jag satt uppe i stora pojkens rum, med båda barnen och "lekte". Nej bad mama lekte inte idag... Ja det gör jag faktiskt ALLTID annars.

Jag skulle amma Konrad och min energi bara dog. Och inte kommer den tillbaka, trots att jag och Melker gjorde fruktsallad och smockade i oss den med massor av glass till.

Gone, baby gone.

Dryga två timmar kvar tills det att stora grabben ska sova. Sex och en halv timme kvar tills min kära make kommer hem. OMG hur ska en stackars utsketen morsa orka???

Varför trött då?? Ja undra det. Vaknade var och varannan timme i natt av att bebispojken låg och fäktade med armarna. Magknip, hungrig??? Vetetusan men missnöjd det var han och INGENTING kunde behaga honom. Inte ens tutte. Klockan sex sov vi som stockar, då vaknar storgrabben... Och självklart kan inte minibebis sova med en yberpigg 2 åring rännandes i huset. Klocka sju åt vi frukost och sen har det vart fullt hela dagen.

Borde inte jag, som har två småbarn veta att man INTE ska sätta sig ner en endaste gång på heela daagen om man inte kan vila på "riktigt."

Borde inte jag, som har två småbarn veta att sätter man sig ner, slappnar av så blir man aptrött. Ja aptrött. Sengångartrött, björnsomgåriidetrött.

Hade det inte vart för allt bra som går på tv ikväll så hade jag gått och lagt mig kvart över sju (om storpojken sover då vill säga). Hade då verkligen behövt sova.