fredag 5 juni 2009

Gud hjälpe mig

Vi ser på Emil i Lönneberga och Emils pappa Anton fastnar i de flugfångare som hans son så snällt hängt upp.

Anton är inte direkt stormförtjust.

"Gud hjälpe mig så att ja inte lägger min hand på min son och dräper honom" väser han hysteriskt.

Jag undrar om en trotsig två och ett halvtåring, ibland är lika illa för mig, som en Emil i Lönneberga ibland är för sin pappa Anton?

Lite sne

Min lillasyster Ida skriver vad hon tycker om min nya design.

Hon tycker att den är "fin, men lite sne."

Hur då sne??

På min lilla Acer-dator är det liksom lite svårt att få en bra överblick.

På min lilla dator ser allt spikrakt ut.

Är du sne Ida???

Finsk skräckis

Satt och titta på en dålig skräckis igår, på TV 1000 Nordic.

"Dark Floors"

Se trailer HÄR och för er som inte orkar så kan jag berätta att den handlar om en grupp människor som blir instängda på ett mentalsjukhus och som jagas av något mörkt väsen. Det är spöken/zombies/monster...
I upploppet av filmen försöker de sista överlevande fly genom parkeringshuset och då stöter de på det största och hemskaste monstret (så klart) av alla monster.

"Men fasen!! Jag kan svära på att det var Lordi??"



Jag blir ju naturligtvis tvungen att se färdigt hela filmen för att titta på eftertexterna och där står det mycket riktigt Mr Lordi. Filmen är tydligen finsk (fast det är engelskt tal) och Lordi har varit med och hittat på idén till denna film.


När jag idag söker efter Lordi/Dark Floors-bilder på Googel så upptäcker jag att "Fasen" alla i hela Lordi-bandet är tydligen med i filmen. Ja för där är det monstret och där är det.

Nej! Jag är ingen Lordifanatiker och ingen Dark Floorfan, även om det kan verka så. Tycker bara att det var en rolig upptäckt, så där på torsdagskvällen.