söndag 13 maj 2012

SOM ETT TRÄSKTROLL

Jag känner mig litegranna som Shrek med det här nagellacket.

Men modern är jag i alla fall...

SEN MIDDAG!!

Klockan halv två åt vi lunch idag.

Lite väl sent kanske. Och därför blir även middagen sen. Och så klart är det ingen av oss som orkar att ställa oss vid spisen nu.

Så Dalle åker iväg och köper sallad till oss två, pizza till stora killen och Lillkillen... Ja han vill ha segelbåtspizza.

Det är alltså det bilden föreställer! En segelbåtspizza (alldeles allergivänlig).

FRUKOSTENS SURHETSCHOCK

Milkshake lchf-style.

Frysta hallon, grädde och japansk yoghurt.

Inte som den man köper på McDonalds direkt.

Men kall var den och jag blev inte hungrig igen förrän... Ja jag vet inte riktigt om jag blev hungrig igen efter den.

Jo just nu är jag lite hungrig faktiskt.

Men just nu väntar jag på en kebabsallad...

VEM ÄR HON DEN DÄR FRU MÄRKVÄRDIG?

Namn: Johanna, Frun (Dalles namn till mig), kärringen (Dalles namn bakom min rygg), mamma, MAMMA, MAAAAAAMMMMMMMAAAAAAA.

Familj: Är gift med Dalle sedan 6 år tillbaka (i år har vi varit tillsammans i fjorton år, det är nästan halva min livstid det). Tillsammans har vi två söner. En som är 5,5 år och som älskar bilar, beyblade och scrapbooking. Och så en skrutt på 3,5 år som jag ibland tror att vi har fått för våra synder. Denna lillkille älskar racing med leksaksbilarna, att se på melodifestivalen 2012 och att sjunga och dansa så flisorna ryker i vårt trägolv (och så att hörseln försvinner på våra öron).

Lever och verkar: I Västra Götaland. Min bror och hans fru ser vår hemort som stället där världen upphör att existera. Så långt ifrån storstan bor vi. Vi lever i en villa, alldeles vid skogsbrynet. Tio minuter från vattnet (Vänern) och två sekunder från järnvägen. Vårt hus är för tillfället gult på väg att bli grått. Utanför ligger det leksaker i mängder och en massa annat bröte som Dalle samlat på sig.

Husdjur: Den minst levande varelsen i familjen är en liten Geckoödla vid namn Speedracer (passande namn på en hona som rör sig i en hastighet på 1cm/10min. Och så i juni månad utökas familjen med en liten, livs levande mikrogris.

Intressen: Skriva, rita, scrapbooka, hångla, vara med familj och kompisar. Se på tv, härja på internet och läsa böcker.

Intressen jag borde ha: Motion! Framförallt... ja eller motion överlag. Men jag är mer sådan att jag hellre hugger tag i något tungt och kanske manligt arbete som att bära tunga trästockar och såga ner sly...


Älskar: Min familj (så klart)!!! Och värmen. Men också att ha seriemaraton med Dalle. Varje dag, varje vecka. Mys i soffan framför en förbenat bra serie. Sedan så älskar jag när Dalle får tummen ur och ger mig massage. Just nu är jag också lite förälskad i brieost. Och så älskar jag så klart när jag har rätt.

Älskar inte så mycket: Att frysa! Höjder, spindlar, hår i munnen (hår i munnen är absolut det värsta jag vet. Jag kan kräkas om jag får hår i munnen.), kokta grönsaker, fisk (framförallt fiskben, i munnen), soporna och matresterna i slasken. Och så gillar jag verkligen inte människor som medvetet sårar andra människor.

Superförmåga: Måste vara att jag alltid har rätt. I alla fall väldigt, väldigt ofta och då i synnerhet över Dalle. Sen tror jag att jag har The Magic Touch vad det gäller att få Lillkillen lugn och harmonisk. Låt mig ta honom och han mjuknar direkt.

Livsmåtto: Det ordnar sig!!