måndag 18 oktober 2010

Om behovet av semester

Men nog pratat om vädret. Det kommer väl regna fram till sommaren nu, eller? Men nej förresten! Jag hörde att det skulle komma snö på onsdag och torsdag (tur att Dalle satte på vinterdäcken i söndags) och att det ska bli den kallaste vintern på 1000 år (tror ni det kommer bli några värmekrig eller).

Men som sagt nog om vädret.

Jag funderar lite...

Om man har en störd nattsömn (läs: Om man har blivit väckt varje natt i 4 års tid) kan det visa sig i fysiska former tro?

Som att man blir förkyld för... Jag vet inte! Jag har tappat räkningen. Men jag tror att jag har varit mer eller mindre sjuk sedan slutet av augusti (kan det stämma ni som känner mig privat?).

Det är lite smådeppat här nu när jag insett att jag är sjuk, igen. Att jag måste vara hemma och kurera mig. Jag smågråter lite när jag pratar med Dalle i telefon. Jag är så utmattad! Jag vill inget hellre än att sova.

Det är bekymmer och sjukdomar och lite sömn (livet med småbarn).

Kanske någon vill hjälpa oss att komma iväg på semester?

Ang. Vädret

En trogen läsare skriver: "Å tro på fasen frun hade rätt också. Kanske ska hon börja som väderflicka??"

Min mamma skriver: "Håller med föregående talare, ny karriär som meteorolog kanske."

Svar: "Ja men har jag inte alltid sagt att jag har rätt när det kommer till vädret. Ser jag ett moln så vet jag exakt vad det blir för väder inom några timmar. Dårar som har skrattat åt mig hela sommaren (Dalle till exempel). Jag har ju alltid rätt. Se själva!!"