måndag 30 maj 2011

Tjuvaktigt!

Det finns en grej som stör mig till förbannelse (på ett ungefär).

För ett bra tag sen (ca. ett halvår) så lånade Dalle ut vår DVD-spelare till en person som bara ville låna den eftersom hans var trasig och han skulle "bara" se på en film med sin tjej.

Godhjärtad och (harkel, harkel) naiv som Dalle är, så lånade han ut den.

Och nu får vi inte tillbaka den.

Dalle har påmint honom vid ett flertal tillfällen. Och han svarar, varje gång, att han glömt bort det och att han looovar att komma med den. Vilket han så klart inte gör!!!

Nu har Dalle gett upp och tänker låta det passera. Men jag vill fan inte att den här personen ska få ta vår DVD ostraffat. Det är inte nödvändigt så att vi behöver den. Men den är ändå våran, vi har betalat den (det var ingen billig skit dvd) och jag tycker att har man lånat något så ska man lämna tillbaka det (FAN).

Jag är trött på människor som vill utnyttja Dalles snällhet! Det är synd om mannen. Han får ju världens utskällning av mig sedan. Bespara honom det!

Och ja! Jag är också för feg. Jag vågar inte heller åka hem till personen, knacka på hans dörr och kräva tillbaka VÅR dvd. Egentligen tycker jag inte att jag ens borde behöva göra det. Vuxna människa! Lämna tillbaka det som inte är ditt.

Jävla stil (jag hoppas att du läser det här och skäms ögonen ur dig)!

Gärna lite hjälp här!

Hur hade ni gjort i vår situation???


Jag önskade att jag och Dalle hade lite mer jävlar anamma!

Lite mer vrål och skrik i oss.

Lite mer...

Äh fan! Inte vet jag...

Inte så mycket tyckasyndomochhjälpaallaandraiställetföross s j ä l v a.

OFTA!!!

Kommentarer!

Jag sitter här hemma, i min ensamhet och läser era kommentarer. Aldrig förr har ni skrivit så mycket. Och allt på grund av Elvis. Det får mig att dra på smilbanden. Så det är SÅNT ni vill läsa om (fler tävlingar med andra ord).

Och nej, nej! Helt ensam hemma är jag inte. Barnen ligger i sina sängar och sover. Dalle är på jobbet, så jag har soffan, tv:n, datorn och toan för mig själv (heaven typ).

Tillbaks till ämnet!

Dessa ord gjorde min kväll lite mindre ensam:

Från Anna:
"Hade ni inte hittat honom hade han stulit en traktor och kört hem själv <3"

Svar:
"Det hoppas jag jävlarimej att han hade. Dalle funderade till och med på att köpa honom en mobiltelefon enbart för att vi ska kunna ringa honom om han, mot all förmodan, skulle springa bort igen. Men jag satte stopp på de tankegångarna. Min fyraåring ska INTE ha en mobiltelefon. Däremot SKA Dalle trycka våra mobilnummer på ett nyckelband. Som vi hänger synligt på barnen, nästa gång vi lämnar hemmet."

Från Lillasyster Ida:
"MEN VAD FAN, jag VISSTE DET. Jag sa det till Anders: "Visst är det Elvis", men jag vågade inte gissa, för jag ville inte gissa fel :P "

Svar:
"Inte visste jag att du var en sådan fegis. Nästa gång gissar du..."

Från Anna (igen):
"Jag vill att du skriver mer om dig själv, om hur du mår. Det är nämligen så att jag tänker på dig ganska ofta och undrar hur du har det, men vi ses ju typ aldrig och min tumme sitter stenhårt fast i arslet så jag kan inte smsa och fråga! Och de få gånger vi ses är det alltid så mycket annat runt om att jag glömmer bort att fråga. *skäms lite* Och så vill jag se fler bilder på "dagens outfit" :D "

Svar:
"Men jag går ju typ runt i samma kläder dag ut och dag in. Mysbyxor, svarta eller gråa... Men visst! När jag lämnar huset brukar jag lyxa till det lite. Jag ska försöka fånga mig själv/mina kläder på bild lite oftare. För dig!!

Jag ska ärligt erkänna att jag själv glömmer bort att fråga mig hur jag mår. Så hade du frågat hade jag svarat: Jo men det är bara bra!!! Men nu ska jag tänka till (kommer den här veckan).

Om din tumme sitter stenhårt fast i arslet, så antar jag att hela min arm sitter stenhårt fast några meter upp i tarmen."


Nu väntar jag med spänning på vad Sebb vill läsa.

Någon dag den här veckan kommer båda inläggen publiceras, till allas förväntan.


Nu! En kram till er alla som läser och kommenterar!

/Fru Märkvärdig!

Horror!

Wow! Här kommer Fru Märkvärdig. Och hon har målat sina naglar sexigt Manhunter svarta (ja men helt seriöst, det står Manhunter på flaskan).

Men ve och fasa!

"MINA ÖGON, MINA ÖGON!!" skriker ni.

Vilken förskräcklig syn.

TUMMEN!

Vilken horror...

Vilken skräck!



Ljuvligt!

Jag har hittat min vrå, för några minuters själavård.

Jag ligger tvärs över sängen och solen steker genom sovrumsfönstret.

Barnen leker på sina rum och om mindre än tjugo minuter börjar bolibompa. Startskottet för nattningsproceduren.

Nu ska jag bara blunda lite, för fy fan vad ljuvligt det här var.

Äh Fan! Nu kommer yngsta gossen...