tisdag 30 augusti 2011

TILL VENDELA PÅ BYGGLA.SE

Tack för att du tyckte att Dalles arbete var "fantastiskt effektivt" och "häftigt!"

Det här med att lägga upp våra byggprojekt för feedback...

Jag tvivlar på att det skulle finnas någon mening med det, egentligen, eftersom våra renoveringar påbörjas och avslutas 10 år senare. Det blir med andra ord ganska långdragna projekt.

Nu har vi förvisso sagt att alla påbörjade projekt ska vara färdiga i år (?).

Men det är svårt med sjukdomar, sjukdomar, lite mer sjukdomar, småbarn, jobb och brist på någon som vill ge "ett handtag".

Och jag riktigt ser framför mig hur jag springer omkring med kameran i högsta hugg, i full färd med att fota fram och baksida, högt och lågt på hela huset (kanske skulle vara tvungen att köpa mig en helikopter ändå) för att sedan lämna allt med en cliffhanger:

Kommer de någonsin göra färdigt det där???

Men jag tackar dig ändå för ditt erbjudande med att säga:

Ja kanske! Kanske lägger vi upp våra projekt på byggla.se

Det kan ju faktiskt vara så att vi behöver den där "moroten" och när ni ändå har en "tävling för de som målar om hemma" så blir jag ännu mer sugen.

/Fru Märkvärdig!


CHRISTINA PERRI

Idag fann jag kärleken:



Ja jag är kanske lite underlig med det där med kärlek, men det är ju så vackert och hon är ju så vacker, med sina sneda tänder i underkäken.

Ååh! Som jag önskade att jag också kunde sjunga så där vackert. Eller hade så där fint hår... (Jag kanske skulle färga mitt hår mörkt igen??)

Det är lite typiskt mig att falla för sådana här melankoliska låtar om hjärtesorg och dylikt. Istället för att gå ut och sätta mig i solen och snora så ska jag nu lyssna på den här skivan på repet, i oändlighet.

OKEJ NU SKA VI REDA UT DET HÄR:

Sebastian tyckte alltså att jag överdrev när jag skrev att Dalle hade målat och snickrat halva huset. Och så tyckte han att jag ska sluta läsa mellan raderna.

Nu är det ju så att jag bara läser mellan raderna. Jag till och med skriver mellan raderna. Så tänk på det när ni läser här. Det står mycket osagt mellan raderna.

Så nu ska vi reda ut det här med husrenoveringen:


Här har ni en bild på, vad jag i det här fallet syftar på som hela huset.
Ni ser att jag har ringat in huset med en röd ring = hela huset!


Här har jag nu delat upp hela huset på mitten = i två halvor.


Här har jag nu kryssat för det som Dalle hade målat tidigare,
innan i söndags = Den ena halvan av huset.


Och den här bilden visar vad han gjorde under söndagen = Den andra halvan av huset.


Och här har jag varit så vänlig och ringat in Dalles rumpskåra, åt er alla som vill se. Kan ni inte se skåran tillräckligt bra så klicka på bilden för att få den i större storlek (bilden eller skåran, vilket ni nu vill se).

Så!! Kan vi nu enas om att Dalle var riktigt redig som snickrade och målade halva huset? Eller ska vi vara så petnoga att jag ska behöva hyra en helikopter för att ta en bild på huset ovanifrån? För att på så vis kunna ge er en verklig bild av H E L A huset??

Hur noga ska vi vara?

(Jag är sjuk så jag har all tid i världen att i Paint redigera fler bilder med röda streck.)