torsdag 22 oktober 2009

Svar, till dig, anonyma läsare:

Som skrev följande kommentar, när jag lättade mitt hjärta:

"kanske sitter för mucket i huvudet på dig. Har du inte lite svårt att släppa taget?? Pojken klarar sig."
SVAR:
1: Är du av det manliga könet?
2: Jag är fullt medveten om att han kommer klara sig, pojken. Visst, han får näringsbrist och kommer få kompensera detta med hjälp av tabletter i framtiden, men what the fuck!
3: Ja självklart har jag svårt att släppa taget. Det är min son det handlar om, min lilla bebis som skriker dygnet runt på grund av att JAG inte vill amma honom längre.
4: Man är inte normal i huvudet som mamma, med amningshormoner och stinna bröst. Men detta förväntar jag mig enbart att en ammande kvinna känner till.
5: Skulle verkligen inte DU vilja göra allt för ett sådant underbart litet charmtroll som min son? Skulle inte du vilja kapa av dig både armar och ben för att göra honom lycklig? Inte det! Du var då en känslokall människa.
Se bara på honom!
6: Ja! Det sitter för mucke i huvudet på mig. Jag sköter ett helt hushålle, med barn och man och allt vad det innebär. Jag planerar födelsedagar, julaftnar, bröllopsbus för min stylist syster, sörjer min mammas flytt, brist på jobb, otillräcklighet bla, bla, bla, bla. Varför? Jo för sådana är vi kvinnor, vi är over the top när det gäller allt.


Fru Märkvärdig!

Bredvid min madrass

Det är inte bara, att sova på en madrass på övervåningen.

Ett stycke pump och något att hälla mjölken i när pumpen blivit överfull.

Två sorters nässpray, en till mamma och en till äldste sonen. I fall vi vaknar mitt i natten och inte kan andas genom näsan.

En flaska med vatten, ifall strupen blir alldeles torr av att andas genom munnen.

Mobilen, själklart!

Och naturligtvis Försvarets hudsalva.

Allt detta för att slippa gå ner, för knarrig trappa, mitt i natten.

Bada i höstlöv!

Att bada i höstlöv blir man aldrig för gammal för.