lördag 7 maj 2011

Andra flingor

Som vi hittade i samma butik. Och som även de är Doden-vänliga.
De är: Quinoaflingor från B&P.

Dessa har vi inte testat ännu men jag tycker ändå att det är lycka när man hittar fler produkter som vår multiallergiska son kan äta.


Minns ni

Hur svårt jag hade att hitta vetefria flingor till min son?

I alla fall! Igår hittade jag dessa flingor (absolut inte i kommunens affärer): Milly Magic 1 2 3, kakaoflingor från Schär. De innehåller varken gluten, vete, mjölk, ägg eller soja och är nog den mest fantastiska skapelse på denna jord.

"Ha ha den ser ut som många bajs" säger Doden och trycker munnen full.

Alltså! Betyg godkänt.


Dagens liten-frukost

Doden har SF-morgon*. Och ligger ner i soffan, under varma Snug ~ Rug:en och äter rostat, hembakt, specialbröd med Scans prickig korv på. Till detta ett glas vatten och filmen Dumma Mig, för trehundraelfte gången den här våren.(Faktiskt en riktigt kul barnfilm det där.)

I afton kommer Doden och hans storebror köra FF* tillsammans med mormor. Vad mamman och pappan ska hitta på berättar vi inte högt här.



*1 SF = StorebrorFritt
*2 FF = FöräldraFritt

Dagens frukost

Vaniljyoghurt, med några flingor, en ostskiva och te.

Lite LCHF över det kanske? Jo men jag körde faktiskt ris,pasta, potatis och brödfritt ett litet tag (typ en månad) och jag mådde Fan skitbra. Sen blev vi sjuka och trötta och plötsligt började jag råcrava kolhyderater. Och nu sitter jag här och känner mig som en uppsvälld deg.

Så bort med allt det där från och med nu. Eller ja! Efter den där pizzan som vi ska äta idag kanske??